VIKAKOODIT

VIKAKOODIEN LUKU JA KUITTAUKSET

Nykyaikaiset autot ilmoittavat oireistaan kuljettajille useilla erilaisilla merkkivaloilla, näiden valojen syttyessä on hyvä suunnata korjaamolle vikakoodin lukuun. Korjaamolla vianhaku alkaa koodien lukemisella ja näiden diagnostiikka-tietojen pohjalta pystytään suunnittelemaan seuraavat toimet varsinaisen vian paikallistamiseksi ja korjaamiseksi, sillä vain harvoin auto osaa itse suoraan kertoa viallisen osan.

Korjaamollamme on moderni testerikanta, sekä useampia tietojärjestelmiä, useiden eri autojen sekä muiden ajoneuvojen vikakoodien lukua ja nollausta, sekä muita tietokoneella tehtäviä tutkimus-, testaus- ja säätötoimenpiteitä varten.

Meillä on testerit käytännössä merkkin kuin merkkiin. Tarvittaessa meillä on myös mahdollisuus käyttää laitteistoa valmistajan omiin merkkikohtaisiin diagnostiikkaohjelmistoihin.

Autojen, pakettiautojen ja kevytkuorma-autojen lisäksi testereillämme voidaan tutkia ja etsiä vikoja moottoripyöristä, mönkijöistä, vesijeteistä yms. 

Käytössämme mm.

Hella Gutmann diagnoositesteri – Nykyisiin ja tulevaisuuden laitteisiin kattavasti. Toimii myös autovalmistajien testeriohjelmien kanssa. DoIP ja CAN-FD yhteensopiva. Pääsemme myös uusimpien autojen palomuurien läpi hyväksytysti.

AutoCom – Laadukas yleistesteri.

VCDS – Volkswagen-, Audi-, Skoda- ja Seat-testeri.

GS-911 – BMW-moottoripyörä-testeri

EDiTH – Eberspächer-testeri

Thermotest – Webasto-testeri

Varaa aika huoltoon
SOITA TAI LAITA WHATSAPP-VIESTI