MONIMERKKIHUOLTO

TIESITHÄN

Noudatamme kaikissa määräaikaishuolloissa autovalmistajan ohjeita ja huolto-ohjelmaa, joten tehdastakuu pysyy voimassa. Käytämme vain auton valmistajan määrittelemien standardien mukaisia öljyjä.

FIXUS-HUOLTO YLISTARO - MONIMERKKIHUOLTO

Olemme monimerkkihuolto ja meillä kaikenmerkkisten autojen huolloista vastaa vankan kokemuksen omaava automekaanikko vahvalla ammattitaidolla. Noudatamme kaikissa määräaikaishuolloissa autovalmistajan ohjeita ja huolto-ohjelmaa, joten tehdastakuu pysyy voimassa. Käytämme vain auton valmistajan määrittelemien standardien mukaisia öljyjä.

Vanhemmille, ei enää takuun piirissä oleville autoille on vaihtoehtona myös edullisempi Fixus-vuosihuolto, jonka kattavan tarkistuslistan myötä auton kunto pysyy selvillä ja mahdollisiin löytyviin vikoihin voidaan puuttua hyvissä ajoin.

Käytössämme on modernit korjaamolaitteet ja työkalut, sekä kattava valikoima testereitä ja tietokantoja.

Kaikista huollon yhteydestä löytyvistä vioista tiedotetaan asiakasta ja pyydetään korjauslupa ennen lisäkustannusten muodostumista.

Kaikki ajoneuvosi huollot, kuten määräaikaishuollot ja jakohihnan vaihdot onnistuvat meillä!

Korona-virus on tuonut mukanaan vuodelle 2020 poikkeusolosuhteet, joiden johdosta kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja tartuntariskien minimoimiseen.

LUE LISÄÄ
Varaa aika huoltoon
SOITA TAI LAITA WHATSAPP-VIESTI
050 300 7656

huolto@hotmotor.fi